dimecres, 10 de desembre del 2008

Guanyador Premi Blogger 2008: "GOES TO DOOCE"


Un any més es celebren els premis bloggies guanyant Dooce en les categories més importants: blogger de l’any, Millor disseny i millor blogger americà.


El premis Bloggies són un dels premis més importants del món dels blocs. Van néixer al 2001 i es celebre cada any. El fundador d’aquests premis és Nikolai Nolan.
La ceremonia es va celebrar el 10 de març a Austin, Texas, USA.

Per a cada categoría, s’ha d’escollir un bloc. Per aconseguir això, els internautes voten 5 blocs per a cada categoría. Els blocs amb més vots serán els finalistes per a cada categoría. Després d’altre votació el dia dels premis s’anuncien els premiats.

El bloc estrella del darrer premi va ser DOOCE. La seva creadora és Heather B. Armstrong. Ha guanyat els premis a millor disseny, millor blogger americà i el blogger de l’any.
DOOCE, és un bloc personal. Per tant, comparteix amb els seus lectors internautes, les seves vivències, els seus coneixements i les seves opinions personals.

Un cop més, la proposta de fer blocs a partir del blogger és la més recomanada pels usuaris. Felicitats al bloc DOOCE pel seu reconeixement i molta sort pels blocs nominats dels premis bloggies 2009, serà el proper gener 2009.